Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ανιούσες: Ποιοι είναι οι τυχεροί της Χρονιάς από το άγγιγμα του Δία !

Ο Δίας βρίσκεται στον Υδροχόο και στις 14 Μαίου εισέρχεται αισίως στους Ιχθύες, Ζώδιο στο οποίο είναι παραδοσιακός κυβερνήτης. Υπάρχει ένα αρχαίο αστρολογικό σύστημα το οποίο λέγεται "Ανιούσες" . Το βρίσκουμε σε αρκετά αστρολογικά κείμενα και σώζεται και από τον Vettius Valens, αστρολόγο του 2ου μ.Χ. αιώνα. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, κάθε έτος ο Ωροσκόπος μας προχωράει ένα Ζώδιο μπροστά, έως ότου εκπληρώσει έναν κύκλο 12 Ζωδίων και επανέλθει στο Ζώδιο στο οποίο ήταν όταν γεννηθήκαμε, όπου και ξεκινάει πάλι από την αρχή. Όσοι λοιπόν έχουν φέτος στις Ανιούσες ως Ωροσκόπο το Ζώδιο των Ιχθύων, καθώς ο Δίας είναι αγαθοποιός πλανήτης, μόλις ακουμπήσει την 00 Ιχθύων θα φέρει τύχη! 

Αξίζει να σημειωθεί πως, σχετικά με τον πλανήτη Δία και τις διελεύσεις του από τον Ωροσκόπο Ιχθύ ή Τοξότη των Ανιουσων,  αυτό δεν συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Αιτία γι' αυτό είναι ο δωδεκαετής κύκλος του Δία. Επειδή και ο Ωροσκόπος στις Ανιούσες "τρέχει" με την ίδια ταχύτητα (12 έτη), η συνάντηση αυτή (μεταξύ διελαύνοντος Δία και Ωροσκόπου Τοξότη ή Ιχθύ στις Ανιούσες) πραγματοποιείται σε όσους έχουν τον Δία έως και 3 Ζώδια πίσω από τον Ωροσκόπο τους. Από αυτούς, όσοι τον έχουν ένα Ζώδιο πριν το Ζώδιο του Ωροσκόπου, τον συναντούν περίπου τρεις φορές στην ζωή τους. Όσοι τον έχουν δύο ή τρία Ζώδια πριν το Ζώδιο του Ωροσκόπου θα τον συναντήσουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ στην ζωή τους!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Έστω οτι γεννιέται κάποιος με Ωροσκόπο Ταύρο. Δεν μας απασχολεί να ξέρουμε αν είναι στην αρχή ή στο τέλος του Ζωδίου, μας αφορά μόνο οτι ο Ωροσκόπος είναι στον Ταύρο. Στις Ανιούσες έχουμε ως εξής:

0 έτος έως 1 έτος = Ταύρος

1 έως 2 = Δίδυμοι

2 έως 3 = Καρκίνος 

3 έως 4 = Λέων

4 έως 5 = Παρθένος

5 ώς 6 = Ζυγός

6 έως 7 = Σκορπιός

7 έως 8 = Τοξότης

8 έως 9 = Αιγόκερως

9 έως 10 = Υδροχόος

10 έως 11 = Ιχθύες

11 έως 12 = Κριός 

Έτσι κλείνει ένας πρώτος 12ετής κύκλος. Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να φτάσουμε στην ηλικία που είμαστε σήμερα. Η ηλικία είναι αυτή που ολοκληρώσαμε στα περασμένα γενέθλιά μας. Πχ κάποιος που γεννήθηκε 18 Αυγούστου 1985 είναι 25 ετών από τις 18 Αυγούστου 2020 μέχρι και τις 17 Αυγούστου το 2021. Αν αυτός είχε Ωροσκόπο Ταύρο στην γέννησή του, σήμερα έχει Διδύμους. Διότι 12+12 = 24 έτη όπου έκλεισαν δύο δωδεκαετείς κύκλοι και έγινε Ταύρος. 24 έως 25 λοιπόν ήταν Ταύρος, 25 έως 26 Δίδυμοι. 

Με αυτόν τον τρόπο θα υπολογίσετε τον Ωροσκόπο σας να δείτε πού βρίσκεται σήμερα σύμφωνα με τις Ανιούσες.

Όσοι φέτος έχετε Ιχθύες, πέρισυ είχατε Υδροχόο και μόλις ο Κρόνος ακούμπησε την 00 Υδροχόου το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου 2020, σας έφερε κάτι δυσάρεστο, καθώς ο Κρόνος, αντιθέτως από τον Δία, είναι κακοποιός πλανήτης. 

Όσοι κάνετε τον υπολογισμό και βρείτε οτι είστε Ιχθύες φέτος, ο Δίας θα σας φέρει αφθονία, ευχάριστη διάθεση και ένα έτος όπου όλα θα πηγαίνουν καλά. Ακόμη και αν στους Ιχθύες στον γενέθλιό σας χάρτη βρίσκεται ο Άρης ή ο Κρόνος, που υπόσχονται δύσκολη χρονιά, ο διελαύνων Δίας την καλή δουλειά που είναι να κάνει, θα την κάνει. Έτσι κάθε δυσκολία θα μετριάσει και θα υπάρξει ισορροπία. 


Αρετή Γεωργακοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου